Seminar vermogensonderzoeken bij islamitische stichting Nederland Eyup Sultan Utrecht en Milli Görüş Utrecht Mescid-i Aksa Camii

08 april 2018 / By Rasim Kucukunal

Voorzetting van de seminars over grensoverschrijdende vermogensonderzoeken. Op 8 april 2018 bij Islamitische Stichting Nederland Eyup Sultan Utrecht en later op die middag bij Milli Görüş Utrecht Mescid-i Aksa Camii. Tevens is uitgebreid ingegaan op de 26 maart 2018 jurisprudentie en de medewerkingsverplichting voor het overleggen van de buitenlandse identiteitsnummers. Küçükünal & Küçükünal Advocaten is niet gelieerd aan enige stichting of vereniging. De vermogensonderzoeken van de Svb raken 4500 Nederlandse burgers met een Turkse achtergrond. Het staat iedere vereniging of stichting vrij om een verzoek te doen voor het houden van een seminar. Deze seminars worden geheel kosteloos verzorgd.